algemene Voorwaarden
privacy beleid
home
Esthetische Pedicure
medische pedicure
paraffine behandeling
spa behandeling
eelt & eeltpitten
ingroeiende nagels
eeltpit
kalk en schimmelnagels
nagelbeugel
halux valgus
hamerteen
tarieven
tegemoetkomingen
de voorzorg
liberale vakbond
oz
vlaams neutraal ziekenfonds
contact
page
producten

    Volg ons

Algemene Voorwaarden / Privacybeleid

Care 4 You

Tijd voor jezelf....

Bio Balance Advocado 75ml:Voetcrème op basis van vitaminerijke avocado-olie voor dagelijkse hydratatie van voeten en benen. Bevat een hoge concentratie ureum (5%)

en aminozuren, een unieke formule van vochtinbrengende ingrediënten die van nature aanwezig zijn in de hoornlaag van de huid. Ureum zal naast een intense hydratatie, de ontbinding van dode huidcellen stimuleren waardoor eeltvorming vermindert. De aanwezigheid van hyaluron in cominatie met avocado-olie zorgt voor een verhoogde collageenproductie met als resultaat een elastische en zachte huid. De crème wordt snel opgenomen door de huid, zodat u onmiddelijk na de toepassing de schoenen terug kan aandoen.

€ 7,90

Bio Balance Care & Refresh 75ml:


Een aangename geursensatie van verfrissende aromatische oliën. De verkoelende eigenschappen van aloë vera, kamfer en munt zorgen voor een snell verlichting van pijnlijke en zware voeten. Ureum, eucalyptus en het natuurlijke lipide lanoline zorgen voor een diepe en langdurige hydratatie van droge voeten. De gebarste huid wordt weer soepel en zacht dankzij de herstellende werking van dennenolie en rozemarijn. Vele van de natuurlijke essentiële oliën hebben een antifungale werking waardoor de huid actief beschermd wordt tegen schimmels en geurtjes.

€ 7,90

Bio Balance klovenbalsem 75ml:


Volle balsem rijk aan provitamine B5 ( panthenol ), cardiospermum halicacamum, slangenkruid en bisabol die jeuk en pijnstillend werken en de huid helpen haar natuurlijke vochtbalance te herstellen. De balm heeft de werking van een occlusief verband waardoor de met zorg gekozen ingrediënten beter kunnen inwerken, verdere uitdroging vermeden wordt en het genezingsproces bevorderd wordt.

€ 11,50

Footlogix voetvijl:


Een dubbelzijdige voetvijl voor een gladde en verzorgde voeten. Footlogix Exfoliating Foot File is een dubbelzijdige voetvijl met een rubberen handvat.

De vijl heeft een fijne en grove kant en is gemaakt van een hoogwaardig roestvrij staal. Footlogix Exfoliating Foot File heeft groefjes die in verschillende richtingen lopen en zo de huid niet beschadigen. De vijl is aanbevolen voor thuisgebruik tussen pedicure behandelingen in. Belangrijkste kenmerken

  • Dubbelzijdig roestvrij staal
  • Beschadigt de huid niet
  • Bevat een fijne en een grove kant
  • Ook geschikt voor diabetes patiënten

€ 19,50